Badacsony – régiós buszjárat

A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület szervezésében újra útjára indul az a turista buszjárat, amely a főszezonban naponta 5 alkalommal jár. 

Régiós busz

A világ egyik legszebb táját járhatja be. Élvezheti a táj szépségét, nem kell a vezetésre koncentrálnia és közben megismerheti a környék értékeit 7 településen keresztül, közel 50 km. hosszú útvonalon.

Az ajánlott útvonalat bejárhatja egyszerre, vagy megszakíthatja, majd tovább utazhat a következő állomásig, amely felkeltette érdeklődését. Felkeresheti a Badacsony Régió kiváló borászatait, pincéit, vendéglátóhelyeit, meglátogathatja nevezetességeit, látnivalóit.

A menetrend biztosítja Önnek, hogy a kiválasztott állomásnál, közel két órát eltöltsön, mert a busz két óra múlva ott van, és Ön tovább utazhat egy következő megállóig ahol újabb élmény várja.

A naponta többször körbejáró busszal mindezt biztosítja Önnek a 1400 forintos „napijegy”, a családoknak a 2500 forintos „ családi napijegy”- mely a buszon a hostessnél váltható meg.

A buszon hostess fogadja és kalauzolja a vendégeket, aki bemutatja a települések nevezetességeit, az aktuális rendezvényeket és a megállókhoz kapcsolódó szolgáltatók kínálatát.

Menetrend és térkép

Forrás, és további információk